Üniversitemizde Dış Ticaret Semineri

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik, “Nasıl İhracatçı Olunur” konulu dış ticaret semineri düzenledi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, SÜBİTAM Müdürü Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, SÜREKLİ Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Sayın Öğr. Gör. Ömür Bilsay KUL, Akademik-İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı Sayın Asım ÇALIŞ tarafından verilen seminerde, iş dünyasındaki dış ticaret hareketliliği hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Sayın Asım ÇALIŞ ileride dış ticaret sektöründe çalışmayı planlayan öğrencilerimizle de tecrübelerini paylaştı.

Sayın Asım ÇALIŞ ayrıca iş dünyası için ticari bilgiye erişim konularında da öğrencilerimize bilgiler sundu.

Konuşmalarının ardından Sayın Asım ÇALIŞ'a Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL tarafından hediye takdim edildi.