Üniversitemizde “Ailede Sorun Çözme Becerileri” Anlatıldı

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Aile Haftası münasebeti ile “Ailede Sorun Çözme Becerileri” konulu konferans düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer BARLAK, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Faruk ÖZDEMİR, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Doç. Dr. Emel ÇANKAYA, Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma YÜCE, Akademik-İdari personelimiz ve öğrenciler katıldı.

Programda “Ailede Sorun Çözme Becerileri” konulu konferans veren Üniversitemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ, ailelerin yaşadığı problemlerde atması gereken adımları anlattı.

Konuşmasında ileride aile kuracak öğrencilerin karşılaşacağı muhtemel problemlere de değinen Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ, bu konuda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ, sorun çözme aşamalarını tek tek anlatarak, sorun çözmede işbirliği yapmanın ve anlayışlı olmanın önemine vurgu yaptı.

Program sonunda Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ’a hediye takdiminde bulundu.