ETKİNLİKLER

Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz Eğitim Fakültesini ziyaret ettiler.

Öğretmenleri eşliğinde Eğitim Fakültesi binamızı gezen lise öğrencileri, daha sonra Konferans Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldılar.

Toplantıya Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN ve Akademisyenlerimiz de eşlik etti.

Toplantıda Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sema TAN tarafından lise öğrencilerine Eğitim Fakültemizdeki bölüm ve programlar hakkında bilgiler verildi.

Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sema TAN konuşmasında, Üniversitemizin sağladığı sosyal ve kültürel olanakları da değinerek öğrencilerin yönelttiği soruları yanıtladı.