ETKİNLİKLER

Öğrencilerimiz 14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresine Katıldılar

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencileri, 14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresine katıldılar.

Öğrencilerimiz kongrede, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı ve aynı zamanda Kongre Bilim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN'ın rehberliğinde araştırma projesi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarını, sözlü bildiri olarak sundular.

Öğrencilerimiz, araştırmalarına rehberlik eden Üniversitemiz öğretim elemanları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN, Sayın Doç. Dr. Ayhan KARAMAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Nuri Dicle, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Pınar KARAMAN ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kibar AKTIN ile birlikte; hazırlamış oldukları bildirileri sunarak, kongrede Sinop Üniversitesi’ni başarıyla temsil ettiler.

69 üniversiteden iki bine yakın öğrenci ile okul öncesi eğitimi alanında uzman 160 öğretim üyesini katıldığı kongrede, öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili zengin deneyimler edindiler.

Kongre kapsamında İstanbul’da bulunan Kız Kulesi, Galata Kulesi, Valide-i Cedid ve İstanbul Tarihi Yarımadasını ziyaret eden öğrencilerimiz, ayrıca Eminönü Mısır Çarşısı ve Beyazıt Kapalı Çarşı’yı da ziyaret ederek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.