Bilim Şenliği Büyük İlgi Çekti

Üniversitemiz Çocuk Üniversitesi koordinesinde, Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Şenliği, büyük ilgi çekti.

Eğitim Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen Bilim Şenliği, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN, Çocuk Üniversitesi Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurhan ÖZTÜRK ve Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Esra BOZKURT ALTAN’ın kurdele kesimiyle başladı.

Şenlikte Eğitim Fakültesi öğrencilerinin hazırladıkları çalışmalar ve dönem boyunca yaptıkları uygulamalar, şenliğe gelenlerin beğenisine sunuldu.

Bilim Şenliğini ziyaret eden minik öğrenciler, Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri tarafından gerçekleştirilen birbirinden ilginç deney ve gösterileri ilgiyle izledi.

Minik öğrenciler, etkinlik alanındaki masaları tek tek dolaşarak, farklı projeleri ve icatları görmenin heyecanını yaşadı.

Bilim Şenliği, öğrencilerimiz tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle gün boyu devam etti.