Öğrencilerimiz 3. Geleneksel Tiyatro Festivali”nde Sahne Aldı

Üniversitemiz Tiyatro Öğrenci Kulübü, 15-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “3. Geleneksel Tiyatro Festivali”nde “Nikah Kağıdı” isimli oyunla sahne aldı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sahne Sanatları Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen “3. Geleneksel Tiyatro Festivali”, birçok sanatseveri bir araya getirdi.

Üniversitemizin yanı sıra; Galatasaray Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi gibi birçok üniversitenin Tiyatro toplulukları sanat severlerle buluştu.

Festivalde, Üniversitemiz Tiyatro Öğrenci Kulübü öğrencilerimiz tarafından “Nikah Kağıdı” isimli 2 perdelik oyun sahneledi.  Sanat Yönetmeni Sayın Enes CANGÜL, yönetiminde sahnelenen oyun izleyicilerden büyük alkış aldı.

Oyun sonunda Tiyatro Öğrenci Kulübü Başkanı Melahat KUŞ’a plaket takdim edildi.