Üniversitemizde Girişimcilik Paneli

Üniversitemiz ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından öğrencilerimize yönelik Girişimcilik Paneli düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; SÜBİTAM Müdürü Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, Akademik Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Panele konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Sayın Mehmet Samet ERDEM, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sayın Berkol ALEVLİ, KOSGEB Sinop Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Sayın Mustafa BAYRAK ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Melih ÇINAR tarafından öğrencilerimize Girişimcilik konusunda bilgiler verildi.

KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sayın Berkol ALEVLİ, KUZKA’nın girişimci adaylarına sağladığı destekler hakkında bilgiler verdi.

KOSGEB Sinop Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Sayın Mustafa BAYRAK,  KOSGEB’in faaliyet alanları ve yürüttüğü destek programları hakkında bir sunum yaptı.

Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Sayın Mehmet Samet ERDEM, Üniversitemiz KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi ve Teknoloji Transfer Ofisi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Panelde son olarak konuşan Sinop Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Melih ÇINAR da Genç Girişimciler Kurulu’nun amacı ve gençlere yönelik yürüttüğü çalışmalar hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Panel soru-cevap bölümü ve hediye takdimi ile sona erdi.