Boyabat İİBF ve Boyabat MYO'dan Fidan Dikim Etkinliği

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulu tarafından fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Fakültemiz yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe; Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Habib AYDIN ile Fakülte Sekreteri Seyit Ahmet ÇELTİKÇİ, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Recep KURAL ve Yüksekokul Sekreteri Sayın Mehmet Emin ERDOĞAN ile akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Etkinlikte öğrencilerimize fidan dikimi ve ağaçlandırma hakkında genel bilgiler verildi.

Ardından akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu.