Üniversitemizden OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve Samsun Teknopark Ziyareti

Üniversitemiz, Sinop KOSGEB ve Sinop Destek Yatırım Ofisi yetkilileri Samsun Teknopark’ı ziyaret ederek girişimcilik faaliyetleri ve Sinop’ta girişimcilik ekosisteminin oluşturulması için yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette Samsun Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Sayın Osman ÖZKOÇ tarafından girişimcilik faaliyetleri, Bireysel Genç Girişimci (BİGG) projesi ve gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca önümüzdeki süreçte kurumların yapabileceği ortak çalışmalar da toplantıda görüşüldü.

Toplantıya, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi(OMÜ-TTO) Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa MORTAŞ,  Sinop Üniversitesi KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Samet ERDEM, Sinop KOSGEB-KOBİ Uzmanı Sayın Mustafa BAYRAK, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sayın Berkol ALEVLİ, Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Ümit Bener AYLA, OMÜ-TTO Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanları Sayın Pelin BAYLAN YILMAZ ve Sayın Rabia AKÇATEMİZ katıldı.