Durağan Meslek Yüksekokulunda “Dumansız Hayat Sağlıktır” Paneli

Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulunda “Dumansız Hayat Sağlıktır” konulu bir panel düzenlendi.

Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen panele; Durağan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Öner EKİCİ, Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Sağlık Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR’ın üstlendiği panele, Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN konuşmacı olarak katıldı.

Panelde Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN ve Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR tarafından sigaranın fizyolojik ve psikolojik zararları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.

Panelin sonunda öğrencilerimiz tarafından yöneltilen sorular da panelistlerimiz tarafından içtenlikle yanıtlandı.