ETKİNLİKLER

İŞKUR'dan Öğrencilerimize "Staj ve Staj Sonrası İş Arama Becerileri" Konulu Seminer Verildi

Üniversitemiz ve İŞKUR ortaklığında “Staj ve Staj Sonrası İş Arama Becerileri” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hasan BARLAK, İŞKUR Sinop İl Müdürü Sayın Asaf ÇALIŞIR, İŞKUR Şube Müdürü Sayın Ercan KARABACAKOĞLU, İş ve Meslek Danışmanları Sayın Gönül ELBİR GÜRLEYEN, Sayın Ümit BAŞARAN, Sayın İlter ÖZDEMİR ile Üniversitemiz Akademik-İdari personeli ve öğrencilerimiz katıldılar.

Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası iş bulma ve mesleki kariyer planlama becerilerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen programda, İŞKUR Şube Müdürü Sayın Ercan KARABACAKOĞLU ile İş ve Meslek Danışmanları Sayın Gönül ELBİR GÜRLEYEN, Sayın Ümit BAŞARAN ve Sayın İlter ÖZDEMİR tarafından öğrencilerimize öz geçmiş hazırlama, iş ve staj imkanları gibi bir çok konu hakkında bilgiler verildi.

Program sonunda Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hasan BARLAK tarafından konuşmacılara hediye takdim edildi.