BiGG Dünya Teknogirişim Programı Üniversitemizde Tanıtıldı

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi organizasyonunda Düzce Teknopark tarafından “TÜBİTAK BiGG DÜNYA Teknogirişim Programı’ kapsamında Üniversitemiz Akdemisyenlerine ve öğrencilerimize yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Sayın Doç. Dr. Mehmet Emin ÇORMAN, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehmet Samet ERDEM, Düzce Teknopark Girişimcilik ve Şirketleşme Koordinatörü Sayın Öğr. Gör. Betül İŞBİLİR KULA, Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli ve öğrencilerimiz katıldılar.

Toplantıda, Düzce Teknopark Girişimcilik ve Şirketleşme Koordinatörü Sayın Öğr. Gör. Betül İŞBİLİR KULA tarafından katılımcılara “TÜBİTAK BiGG DÜNYA Teknogirişim Programı’nın amacı ve katılım şartları hakkında bir sunum yapıldı.

Katılımcılarla projenin ayrıntılarını paylaşan Sayın Öğr. Gör. Betül İŞBİLİR KULA, proje kapsamına girişimcilere sağlanan destekler hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıda ayrıca, Avrupa İşletmeler Ağı projesi ile akademik/akademik olmayan girişimci adaylarına ve Üniversite altında araştırma yürüten akademisyenlere yönelik 65 ülkede iş ağları, Ar-Ge ortaklıkları oluşturulması ve Teknoloji transferi gerçekleştirilmesi konusunda verilen desteklere hakkında bilgilendirme yapıldı.