Öğrencilerimize Evlilik Öncesi Eğitimi Verildi

Aile ve Sosyal Politikalar Sinop İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz öğrencilerine yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim” konulu bir seminer verildi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Aile ve Sosyal Politikalar Sinop İl Müdürü Sayın Melih KELEŞ ve ilgili eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde, öğrencilerimize  sağlıklı ve nitelikli bir aile kurmanın önemi anlatıldı.

Eğitimlerde ayrıca evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, etkili iletişim kurma yolları ve olası sorunlarla karşılaşıldığında atılması gereken adımlar konularında da öğrencilerimize bilgiler verildi.

Eğitimlerde öğrencilerimiz de söz alarak, evlilikle ilgili beklentilerini, sorularını ve düşüncelerini paylaştılar.

“Evlilik Öncesi Eğitim” programı, 21 Şubat 2019 Perşembe gününe kadar Üniversitemizin diğer birimlerinde de devam edecek.