Öğrencilerimizden Sıradışı Ürünler Sergisi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği tarafından, Yaratıcılık ve Geliştirme Dersi kapsamında “Jüt’den Şeyler&Sıradışı Ürünler” sergisi açıldı.

Eğitim Fakültesi binasında yapılan sergiye; Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN, Akademik-İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Kesilen kurdelenin ardından sergiyi gezen Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN, sergilenen ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın  Binhan KOYUNCUOĞLU koordinesinde hazırlanan sergi, öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

“Jüt’den Şeyler&Sıradışı Ürünler” sergisi, 21 Aralık 2018 Cuma gününe kadar devam edecek.