“Elektronik İhale Bilgilendirme Toplantısı” Sinop’ta Yapıldı

Kamu İhale Kurumu tarafından, ilimizdeki kamu personeline yönelik “Elektronik İhale Bilgilendirme Toplantısına” düzenlendi.

Sinop Valiliği ve Üniversitemiz işbirliğinde Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantıya; Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Üniversitemiz Daire Başkanları, idari personelimiz ve kamu kurumlarından temsilciler katıldılar.

Kamuda bürokrasinin azaltılıp; şeffaflık ve tasarrufun arttırılması amacıyla başlatılan “Elektronik İhale” süreci hakkında katılımcılara bilgiler veren Kamu İhale Uzmanları Sayın Doğukan DEMİRCİ ve Sayın Caner YURTTAKAL, hayata geçen yeni uygulama hakkında merak edilen soruları detaylı bir şekilde cevaplandırdılar.

Elektronik İhale uygulaması ile ilgili usul ve esasların da anlatıldığı eğitimde, EKAP Kayıt Süreci, kullanım işlemleri ve güvenli kullanım gibi konularda kamu personellerine önemli bilgiler verildi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz