Öğrencilerimiz, Şehit Öğretmenler Anısına Fidan Dikti

Üniversitemiz Gelecek Elim(n)izde Öğrenci Kulübü tarafından, Şehit Öğretmenlerimiz anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Yeni Kampüs alanında gerçekleşen fidan dikim etkinliğine; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Namık Sucu ile öğrencilerimiz katıldı.

Gelecek Elim(n)izde Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN öncülüğünde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 80 fidan toprakla buluştu.

Fidan dikimi öncesi Kulüp Başkanı Sayın Merve BULCA, vatan için şehit olan öğretmenlerimizi unutmayacaklarını belirterek, 160 öğretmenimizin ismini tek tek okudu.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz