Öğrencilerimize “KPSS Bilgilendirme Semineri” Verildi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) tarafından öğrencilerimize yönelik “KPSS Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Eğitim Fakültesi konferans salonunda düzenlenen seminere Üniversitemiz öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Seminerde Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurhak Cem DEDEBALİ, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık aşamasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurhak Cem DEDEBALİ konuşmasında, sınavın genel ders dağılımı ve istatistikî bilgilerini öğrencilerle paylaşarak, planlı çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Sınav psikolojisi ile ilgili önemli noktalara da değinen Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurhak Cem DEDEBALİ, öğrencilere sınav anında motivasyon için neler yapılabileceği hakkında örnekler verdi.