Üniversitemizden Sinop ve Ankara’daki Kamu Kurumlarına Mali İşlemler Eğitimi

Kamudaki Mali Yönetim ve Uygulama Sistemlerini etkin ve hızlı bir şekilde kullanan Üniversitemiz, Sinop ve Ankara’daki çeşitli kamu kurumlarına bilgilendirme semineri verdi.

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Hasip AĞIRÇELİK tarafından verilen eğitim programlarının ilki Sinop’ta gerçekleşti.

Eğitim programı kapsamında ilimizde faaliyet yürüten çeşitli kamu kurumlarına; Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Sistemi, Personel Maaş İşlemleri, Kişi Borçları, SGK İşlemleri ve Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi (KPHYS) Modülleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Üniversitemiz tarafından verilen eğitim seminerlerinin devamı Ankara’da yapıldı.

3 gün süren eğitimde, Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Hasip AĞIRÇELİK tarafından, Ankara’daki çeşitli kamu kurum çalışanlarına; Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Sistemi, Personel Maaş İşlemleri, Kişi Borçları, SGK İşlemleri ve Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi (KPHYS) Modülleri konularında bilgilendirme yapıldı.

Basında Üniversitemiz