ETKİNLİKLER

Akademik Birimlerimizin Web Sitelerine Yönelik Panel İşlemleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından “Akademik Birimlerimizin Web Sitelerine Yönelik Panel İşlemleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Sayın Yüksel SANDALCI ile Üniversitemizin akademik ve idari personeli katıldılar.

Programın açılışında konuşan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, web sitemizin ara yüzü ve panel kullanımı konusunda, personelimizin bilgilendirilmesi için bu toplantının düzenlendiğini belirtti.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Akademik birimlerimiz tarafından kullanılan web sitesi panelinin, personelimizin istek ve talepleri doğrultusunda güncellenebileceğini de ifade etti.

Ardından Programcı Sayın Burçin DEMİRTAŞ tarafından, web sitemizin paneli ile ilgili bir sunum yapıldı.

Daha sonra ise Bilgisayar İşletmeni Sayın Göksel KAYIKCI tarafından web site panelimizin kullanımı, uygulamalı olarak gösterildi.

Basında Üniversitemiz