Ayancık MYO Öğrencilerinden Samsun’a Teknik Gezi

Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon bölümü öğrencileri, Lojistik faaliyetleri yerinde görmek ve incelemek amacıyla Samsun iline düzenlenen teknik geziye katıldılar. Lojistik ve Girişimcilik Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen geziye; Lojistik Programı öğretim elemanları Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM, Sayın Öğr. Gör. İsmail GÜÇLÜ ve Sayın Öğr. Gör. Türkan Müge ÖZBEKLER ile 34 öğrenci katılım sağladı.

Öğrencilerimiz teknik gezi kapsamında, Samsun Limanında bulunan işletmeleri ziyaret ederek, yetkililerden yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler aldılar. Liman yetkilileri, öğrencilerimize gelecekteki iş yaşamlarında başarılı olmaları için gereken saha tecrübelerini aktardılar.

Öğrencilerimiz gezi esnasında, limanda bulunan Türk Deniz Kuvvetlerimize ait F-243 Yıldırım Firkateynini de görme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz, teknik gezinin 2. Etabında ise özel bir kargo firmasını ziyaret ederek, Bölge ve Transfer Müdürlüğü yetkilileri ile buluştular.

Öğrencilerimiz ziyarette “Kargo Taşımacılık Hizmetleri” dersinde aldıkları teorik bilgiyi,  gördükleri saha çalışmasıyla birlikte pekiştirdiler.