Samsun Canik İMKB Anadolu Lisesi Üniversitemizde

Samsun Canik İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesini gezerek,  bölüm ve programlar hakkında bilgiler aldı.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki Canik İMKB Anadolu Lisesi 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri, Öğretmenleri Sayın Bülent YAŞAR, Sayın Elif Bayram KAYA ve Sayın Serpil KUTLU gözetiminde Üniversitemize geldiler.

Eğitim Fakültesi laboratuvarlarını, kütüphanesini ve dersliklerini gezen öğrenciler, Sayın Öğr. Gör. Ceren DEMİRALP’in sınıfında uygulama dersine katıldılar.

Öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve Üniversitemizi daha iyi tanıtabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, Üniversitemiz eğitim yapısı ve sosyo-kültürel faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz