Üniversitemizde Sanat Buluşması

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Sinop Üniversitesi Öğretim Elemanları Sanat Buluşması” adlı sergi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen sergiye; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Aziz ERKAN, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rıza BAYRAK, Üniversitemiz akademik personeli, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz öğrencileri ve davetliler katıldı.

Sergide yer alan fotoğraflar, kurdele kesiminin ardından ziyaretçilerin beğenisine sunulurken,  eser sahipleri, sergiyi gezen katılımcılara yaptıkları sanat eserleri hakkında bilgiler verdi.

Sergide yer alan eserler, katılımcılardan tam not aldı.

Sergi, düzenlenen kokteyl ve çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.