Ayancık MYO’da Yeni Öğrencilerimize “Oryantasyon” Eğitimi

Ayancık Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “2018-1019 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitim Programıdüzenlendi.

Program, öğrencilerimizin üniversitemizi ve yüksekokulumuzu daha iyi tanımalarını, akademik ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını, akademik birim yöneticilerini, öğretim elemanlarını ve idari birim yetkililerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN yaptı.

Öğrencilerimizin başarılı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunan Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, “Akademik ve idari birimler olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.

Programın devamında, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Sayın Öğr.Gör. Şemseddin ULUÇAM, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR, Yüksekokul Sekreterimiz Umut EKREN, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. H. Kübra SEVİNÇ, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hakan ALİUSTA; Üniversitemiz ve Ayancık Meslek Yüksekokulumuzun imkânları ile işleyiş yapısı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Ayrıca öğrencilerimizin, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için neler yapmaları gerektiği, sağlık, kültür ve sosyal aktiviteler, bilgi işlem, kütüphane, öğrenci hareketliliği gibi konularda ve başvuracağı birimler hakkında bilgiler verildi.

Oryantasyon Eğitim Programı, Lojistik 2.sınıf öğrencilerimiz Ogün ÜSTÜN ve Mertcan YAMAN’ın müzik dinletisi ile sona erdi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz