Gerze Meslek Yüksekokulumuzda Aşure İkramı

Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu, Muharrem ayı vesilesiyle aşure ikramında bulundu.

Meslek Yüksekokulumu yemekhanesinde yapılan aşure ikramına; Gerze Kaymakamı Sayın Murat GÜVEN, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Kadir KOCAKAYA, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. M. Sedat İPAR, Gerze İlçe Jandarma Komutanı Sayın Tğm. Bekir DOĞAN, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Sayın Erol ULAŞ, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Ahmet BURMA, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Aşure ikramı öncesi bir konuşma yapan Gerze Meslek Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Mehmet Sedat İPAR, aşurenin asırlardan beri Anadolu’da birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışmanın sembolü olduğunu belirterek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Yoğun ilgi gösterilen aşure etkinliğinde, Kaymakam Sayın Murat GÜVEN, aşure kazanının başına geçerek davetlilere ve öğrencilerimize aşure ikramında bulundu.