Üniversitemizde, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programı Tanıtıldı

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programı Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı Üniversitemizde yapıldı.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kibar AKTIN ile Üniversitemiz Akademik personeli katılım sağladılar.

Programa konuşmacı olarak katılan TÜBİTAK Danışma ve Değerlendirme Komisyon Üyesi Sayın Prof. Dr. İsmail ÇAKIR, TÜBİTAK 4004, 4005 ve 4007 programları hakkında akademisyenlerimizi bilgilendirdi.

Sunumlar eşliğinde projede uygulanacak temel adımlar hakkında detaylı bilgiler veren Sayın Prof. Dr. İsmail ÇAKIR, Türkiye’de bilim kültürünü oluşturabilmek amacıyla bilim ve toplum alanında yeni destek programları geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sayın Prof. Dr. İsmail ÇAKIR son olarak 4004, 4005 ve 4007 programlarına her türlü alanda hem üniversitelerden hem de diğer eğitim kurumlarından başvurular beklediklerini söyledi.