Denizi Anlamak Proje Ekibi, Etkinlik Günleri İçin Hazırlıklarını Tamamladı

“Denizi Anlamak” proje ekibi, 24 Eylül- 01 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik günleri öncesi son hazırlık toplantısını gerçekleştirdi.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında hazırlanan “Denizi Anlamak” projesi, alanında etkin ve başarılı olan eğitmenlerle, lise çağındaki öğrencileri Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde bir araya getirecek.

Etkinlik öncesi gerçekleşen hazırlık toplantısında; öğrencilerimize verilecek eğitim, uygulamaların içeriği ve konuları proje ekibi tarafından sunumlarla anlatıldı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, projeye katılacak öğrencilerin bilgilenmesi için, toplantıda anlatılan sunumların video kayıtlarının, proje web sitesinde yayınlanmasına karar verildi.

Toplantı sonucunda Proje Yürütücüsü Sayın Prof. Dr. Osman SAMSUN, proje ekibi olarak  oldukça verimli ve başarılı bir çalışmanın hayata geçirileceğine inandığını belirtti.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz