Üniversitemizde Koruyucu Aile Hizmet Modeli Tanıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Sinop İl Müdürlüğü tarafından, Üniversitemiz Akademik ve İdari personeline "Koruyucu Aile Hizmet Modeli" tanıtıldı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rıza BAYRAK, Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Çalışmacılar Sayın Ayla TÜRKOĞLU ile Sayın İlknur ERDOĞAN tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme sunumunda, koruyucu aile hizmetinin amacı, önemi ve hukuki boyutları konusunda katılımcılara bilgiler verildi.

Sunumun ardından Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN tarafından Sosyal Çalışmacılar Sayın Ayla TÜRKOĞLU ile Sayın İlknur ERDOĞAN’a hediye takdim edildi.