Öğrencilerimizden İlk Yardım Tiyatrosu

Üniversitemiz İlköğretim Matematik öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Dersi kapsamında Gelincik Ortaokulu’nda ilk yardım konulu bir tiyatro gösterimi sergilediler.

Gerçekleşen seminer ve tiyatro gösterisine, Eğitim Fakültesi Dekanı ve Topluma Hizmet Dersi Danışmanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Gelincik Ortaokulu Müdürü Sayın Mehmet ÖZKAN, Üniversitemiz Akademik personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

İl Sağlık Müdürlüğü İlk Yardım Eğitimcisi Sayın Sibel ARSLAN tarafından sunulan ilk yardım seminerinin ardından sahnelenen oyunda, öğrencilerimiz ilk yardımın önemini, mizah yoluyla minik öğrencilere aktardılar.

Ortaokul düzeyindeki öğrencilere, ilk yardım hakkında doğru bildikleri yanlışların eğlenceli bir şekilde anlatıldığı tiyatro gösterimi, katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.

Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Tiyatro gösterisini sergileyen öğrencilerimizi tebrik ederek, Semineri sunan İl Sağlık Müdürlüğü İlk Yardım Eğitimcisi Sayın Sibel ARSLAN'a hediye takdiminde bulundu.