Öğrencilerimiz Mesleki Uygulamaları Yerinde Gördü

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri sahaya inerek, mesleki uygulamaları yerinde görme fırsatı yakaladı.

Bu kapsamda Sinop Merkeze bağlı Taşmanlı  Köyü Dizdaroğlu Şehit Erol Keçeci İlkokulu’nu ziyaret eden Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı ikinci sınıf öğrencilerimiz, Okul Müdürü Sayın Yasin SAKALLI ve öğrencileri tarafından karşılandılar.

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU koordinesinde gerçekleştirilen gezide Üniversitemiz öğrencileri, öncelikle okul binasını gezerek,  anasınıfında yapılan Doğa Temelli Okulöncesi Eğitimi projesi uygulamalarını incelediler.

Daha sonra 2017 yılında İlimizde yılın öğretmeni seçilen Sayın Elif TABAN’la sohbet etme imkanı bulan öğrencilerimiz, icra edecekleri meslekleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Geziyle ilgili bilgiler veren Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU, “Okul öncesi öğretmeni adayı öğrencilerimizin, güncel mesleki uygulamaları güzel ve farklı bir örnekle deneyimlemelerini sağlamak istedik. Gerçekleştirilen gezinin öğrencilerimizin ufkunu açtığını düşünüyorum. 80 kişilik öğrenci grubumuzu güler yüzle karşılayıp, tüm imkanlarıyla bizleri en iyi şekilde ağırlayan okul yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Günün sonunda öğrencilerimiz, küçük öğrencilerle birlikte uçurtmalar uçurup oyunlar oynayarak, mutlu bir şekilde günü tamamladılar.

Basında Üniversitemiz