Türkeli Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Gezdi

Türkeli Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemizi gezerek,  bölüm ve programlarımız hakkında bilgiler aldılar.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve Üniversitemizi daha iyi tanıtabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrencilere ilk olarak Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkesi gezdirildi.

Üniversitemizi gezip, merak ettikleri bölümleri yerinde görme fırsatı bulan Türkeli Anadolu Lisesi öğrencileri, daha sonra Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’ndeki laboratuvarları gezerek bilgiler aldılar.

Son olarak Güzel Sanatlar Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi’ni de ziyaret eden lise öğrencileri, Üniversitemizin eğitim yapısı, sosyo-kültürel faaliyetleri ve staj imkânları hakkında bilgilendirildiler.