Tiyatro Öğrenci Kulübümüz Misafirlerini Ağırladı

Türkiye Tiyatrolar Birliği Başkanı Sayın Zafer GECEGÖRÜR ve Başkan Yardımcısı Sayın Ezgi GECEGÖRÜR, Üniversitemiz Tiyatro Öğrenci Kulübünü ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Tiyatro Öğrenci Kulübü üyeleriyle, seminer tadında kısa bir söyleşi ve atölye çalışması gerçekleştiren Türkiye Tiyatrolar Birliği Başkanı Sayın Zafer GECEGÖRÜR, tiyatroya gönül veren öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasında Türkiye Tiyatro Birliği hakkında öğrencilerimize bilgiler veren Başkan Yardımcısı Sayın Ezgi GECEGÖRÜR, “Türkiye Tiyatrolar Birliği 2007 yılında kurulmuştur, sayımızın 40’lara 50’lere vurdu. Amacımız Tiyatro olarak sorunlarımızı, dertlerimizi, teknik konusunda eksiklerimizi paylaşmak, birbirimizin festivallerine gidebilmek. Bir de üretim sürecinde birbirimize destek olmak” dedi.

Üniversitemiz Tiyatro Öğrenci Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Kübra ŞANOĞLU da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Tiyatrolar Birliği Başkanı Sayın Zafer GECEGÖRÜR’e plaket takdim etti.