8. Rektörlük Kupası Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Üniversitemiz Satranç Öğrenci Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen “8. Rektörlük Kupası Satranç Turnuvası” kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Fen Edebiyat Fakültesi Yerleşkesi 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda yapılan santranç turnuvası, Erkek ve Kadın olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen turnuvanın sonunda Erkekler Kategorisinde; Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Sayın Süleyman GÖKMEN birinci, İlahiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Mithat CAZIR ikinci, İlahiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Yusuf KARA üçüncü oldu.

Kadınlar Kategorisinde ise; İlahiyat Fakültesi öğrencimiz Sayın Büşra BAYKARA birinci, Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Sayın Alev YILMAZ ikinci, Eğitim Fakültesi öğrencimiz Sayın Beyza KOÇAK üçüncü oldu.

Satranç Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Arş. Gör. İrfan KESKİN, 8. Rektörlük Kupası Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik etti.

Basında Üniversitemiz