Üniversitemiz Tanıtım Standı Sizleri Bekliyor

2016 – 2017 Akademik yılına özveriyle hazırlanan Üniversitemiz, ÖSYS tercihi yapacak öğrenciler ile buluşmaya ve üniversitemizin bölümlerini tanıtmaya devam ediyor.

2016 – 2017 Akademik Yılında 10 bin öğrenciye ulaşmayı hedefleyen üniversitemiz, Sinop’un en işlek noktalarından biri olan Sinop Uğur Mumcu Meydanı Şehir Kulübü önünde kurduğu tanıtım standı ile Sinoplu vatandaşlar kadar, çeşitli bölgelerden Sinop’a gelen misafirlerden de yoğun ilgi gördü.

Tercih günleri kapsamında öğrenci ve velilerle bir araya gelen alanında uzman akademik ve idari kadromuz, gün boyu standımızda üniversitemiz ve bölümlerimiz hakkında öğrenci adayları ve öğrenci yakınlarını bilgilendirdiler.

3 Ağustos 2016 Çarşamba gününe kadar devam edecek olan Üniversitemiz tercih günleri, 13.00 ile 21.00 saatleri arasında Sinop Uğur Mumcu Meydanı Şehir Kulübünde sizleri bekliyor.