Üniversitemiz Karabük ve Safranbolu’da

“Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında il il gezmeye devam eden Üniversitemiz, Karabük ve Safranbolu’da ÖSYS tercihi yapacak öğrenci adayları ve velileri ile buluştu.

ÖSYS tercihi yapacak öğrencilere üniversite tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla Karabük Merkez’inde ve Karadeniz’in en gözde tatil beldelerinden olan Safranbolu’da stant açan Üniversitemize ilgi büyüktü. Standımızda gün boyunca yapılan bilgilendirmelerle öğrenciler ve aileler, üniversite ve bölüm tercihleri hakkında nasıl bir yol izleyecekleri, hangi kriterlere göre tercih yapacakları ve meslek seçiminde önemli olan birçok konuyu uzman personelimizden öğrenme imkânı buldular.

“Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü Çorum, 2 Ağustos 2016 Salı günü Amasya illerinde devam edecek.