Üniversitemiz Öğrencilerin Tercih Heyecanına Ortak Oluyor

Güçlü akademisyen kadrosu ve gelecek vadeden bölümleriyle bölgesine değer katmaya devam eden Üniversitemiz,  Sinop Uğur Mumcu Meydanı Şehir Kulübünde kurulan tanıtım standının ikinci gününde de öğrenci adaylarının tercih heyecanına ortak olmaya devam ediyor.

Tanıtım günlerinde üniversitemiz tarafından tercih dönemine az bir süre kala öğrenci adaylarımıza yönelik, uzman akademisyenlerimiz tarafından bilgiler verilirken, tanıtıcı materyaller ve üniversitemiz tarafından hazırlanan tercih rehberi de standımızı ziyaret eden öğrenci ve velilerine taktim edildi.

Üniversite tercihi yapacak olan öğrenci adaylarımıza, üniversitemizin sağladığı eğitim ve öğretim imkânı ile meslek seçiminin anlatıldığı tanıtım günlerimiz 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Üniversitemiz ve tercih rehberi hakkında detaylı bilgi almak için http://www.sinop.edu.tr/Aday adresini ziyaret edebilirsiniz.