Üniversitemiz Mezunları “Matematik Bölümü 1. Kariyer Günleri”nde Buluştu

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü mezunları, düzenlenen “1. Kariyer Günleri” programında öğrencilerimiz ile buluştular.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Akademik-İdari kadromuz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü hakkında katılımcılara bilgiler vererek, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümü mezunları tarafından elde edilen akademik ve sektörel başarılarının, eğitim gören diğer öğrencilere örnek olması için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Ardından Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olarak önemli başarılar elde eden; Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Kadriye AYDEMİR, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Öznur KULAK, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Sevda ORHAN, RAY Sigorta Yazılımcısı Sayın Fatih YAYLA, Vezirköprü İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Sayın Dilek ALAY ve Sinop Final Lisesi Öğretmeni Sayın Gonca Gül GÜLAY “Matematik Bölümü 1. Kariyer Günleri” kapsamında öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaştılar.

Fen Edebiyat Fakültesi “Matematik Bölümü 1. Kariyer Günleri” soru-cevap bölümü, plaket takdimi ve ikram ile sona erdi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz