“Eski Çağ’da Karadeniz’de Kadın” konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde, Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Yrd. Doç. Dr. Gülseren KAN ŞAHİN ve DEÜ Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi Prof. Dr. Ergün LAFLI tarafından “Eski Çağ’da Karadeniz’de Kadın” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Eski Çağ’da Karadeniz’de ve Sinop’ta yaşayan kadınları konu alan serginin açılışına; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Prof. Dr. Ahmet TABAK, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih KELEŞ, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, Daire Başkanlarımız, Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Sergide yer alan fotoğraflar, kurdele kesiminin ardından ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, Prof. Dr. Ergün LAFLI ve Yrd. Doç. Dr. Gülseren KAN ŞAHİN, sergiyi gezen katılımcılara fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.

“Eski Çağ’da Karadeniz’de Kadın” adlı fotoğraf sergisi 22 Aralık Cuma gününe kadar gezilebilecek.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz