KOSGEB’den Öğrencilerimize Girişimcilik Eğitimi

KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi ve Sinop KOSGEB Müdürlüğü tarafından 'Kobi Haftası' münasebetiyle öğrencilerimize KOSGEB bilgilendirme ve girişimcilik eğitimi verildi.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Sinop KOSGEB Müdürü Nedim KAŞIKIRIK, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Rıza BAYRAK, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi Uzman Mehmet Samet ERDEM, akademik ve idari kadromuz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Devlet destekleri ve teşvikleri konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Sinop KOSGEB Müdürü Nedim KAŞIKIRIK tarafından öğrencilerimize KOSGEB’in sağladığı Girişimcilik desteği hakkında bilgiler verildi.

Programda, öğrencilerimiz tarafından yöneltilen sorular da Sinop KOSGEB Müdürü Nedim KAŞIKIRIK tarafından içtenlikle cevapladı.

Basında Üniversitemiz