Boyabatlı Öğrenciler Çocuk Üniversitemizde

Boyabat Abdurrahman Güneş İlkokulu öğrencileri, düzenlenen bilim ve sanat etkinliklerine katılmak üzere Üniversitemize bağlı Çocuk Üniversitesi’ne misafir oldular.

Çocuk Üniversitesi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurhan ÖZTÜRK, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Esra BOZKURT ALTAN ve Eğitim Fakültesi öğrencilerinin gözetiminde Boyabat’tan gelen minik öğrenciler, bilim ve sanata yönelik aktiviteler gerçekleştirdiler.

Bilim ve sanata yönelik ilgiyi geliştirmek amacıyla yapılan “Kimyanın Eğlenceli ve Tehlikeli Yanları" etkinliğinde minik öğrenciler birbirinden farklı deneyler gerçekleştirilirken,

"Meraklı Bilimciler Canlıları İnceliyor" etkinliğinde ise öğrencilerin canlılar hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ceren DEMİRALP gözetiminde gerçekleştirilen "Ebru sanatı" etkinliğinde her öğrenciye kendilerinin yaptıkları ebru hediye edildi.

Boyabat Abdurrahman Güneş İlkokulu öğretmenleri, etkinliklerden büyük keyif aldıklarını ifade ederek, Sinop Üniversitesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri