Geleceğin Öğretmenlerine Alternatif Kariyer Planlamaları Paneli

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, geleceğin öğretmen adaylarına “Alternatif Kariyer Planlamaları” konulu bir panel düzenlendi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele; Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol DERİCİ, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema TAN, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı ÇEKİRDEKÇİ, Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa KAVAK, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ömür Bilsay KUL, panel aracılığı ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfederek, doğru hedefler belirlemelerini amaçladıklarını söyledi.

Panele konuşmacı olarak Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol DERİCİ, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema TAN, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı ÇEKİRDEKÇİ ve Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa KAVAK katıldı. Panelistler tarafından öğrencilerimize yönelik, gelecek planlamaları ve mesleki kariyer hedefleri hakkında bilgiler verildi. Panelde ayrıca, öğrencilerimizin sosyal-kültürel açıdan gelişmelerine, kariyer planlarını yaparken nelere dikkat edeceklerine, üniversiteden mezun olduktan sonra nasıl bir yol izleyeceklerine yönelik bilgilerde aktarıldı.

Panelistlerimiz, kariyer planlamanın teknikleri, kariyer planlama sürecindeki aşamalar ile azim, kararlılık, çalışma prensibi, planlı yaşama konularında öğrencilere deneyimlerini aktardılar.

Alternatif Kariyer Planlamaları Paneli sonunda Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol DERİCİ’ye Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK tarafından hediye takdim edildi.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema TAN, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı ÇEKİRDEKÇİ ve Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa KAVAK’a ise Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ömür Bilsay KUL tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri