Sinop'ta İlk Ders Zili Çaldı

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı “İlköğretim Haftası” Sinop’ta coşkuyla kutlandı.

Kutlama programı Hükümet konağında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. Törene Sinop Vali Yardımcısı İzzet ERCAN, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdür Nevzat TÜRKKAN, Kurum Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Program,  İlköğretim Haftası münasebeti ile Sinop Atatürk İlkokulunda  düzenlenen kutlama ve açılış programı ile devam etti.

Düzenlenen programa; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil ALTINTAŞ, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdür Nevzat TÜRKKAN, Kurum Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Şiir dinletileri ve protokol konuşmalarıyla başlayan programda, daha sonra eğitim-öğretime ilk adımı atan minik öğrencilere Sinop Valisi Hasan İPEK ve beraberindeki heyet tarafından ders kitapları takdim edildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri