19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Gala Yemeği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, düzenlenen oturumlar ve bildiri sunumlarının ardından, gala yemeği ile devam etti.

Sinop Love Story Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe; Sinop Valisi Hasan İPEK, Vali Yardımcısı Mehmet TANIŞIR, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya TURAN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, akademik ve idari kadromuz ile misafir akademisyenler ve sektör temsilcileri katıldılar.

Programda, 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu kapsamında Su Ürünleri konulu fotoğraf yarışmasında birinci olan İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesinden Nur Eda TOPÇU ERŞAHİN’e Sinop Valisi Hasan İPEK tarafından hediye takdim edildi.

Hediye töreninde konuşan Sinop Valisi Hasan İPEK, sempozyuma katılan misafirleri Sinop’ta ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, sempozyumda emeği geçenleri tebrik etti.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Gala Yemeği, müzik dinletisi ve ikramla sona erdi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri