Üniversitemizde “Kimliğim, Savunmalarım, Ailem” Konferansı

Üniversitemizde Aile Haftası etkinlikleri kapsamında, “Kimliğim, Savunmalarım ve Ailem” konulu bir konferans programı düzenlendi.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, SÜBİTAM Müdürü Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, akademik ve idari kadromuz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Programda “Kimliğim, Savunmalarım ve Ailem” konulu bir konferans veren Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gül Sultan ÖZEREN, aile içi iletişim ve doğru iletişimi sağlama yolları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Konferansın ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından Yrd. Doç. Dr. Gül Sultan ÖZEREN’e hediye takdim edildi.