ETKİNLİKLER

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Öğrencileriden Mesleki Bilimsel Aktivitelere Katılım

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri 13-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Ege Üniversitesi ve Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) tarafından düzenlenen “I. Uluslararası IV. Ulusal Bireysel Gelişim  Günleri  Kongresi”ne ve 27 Nisan 2017 tarihinde Amasya Üniversitesi ve ÖHDER tarafından düzenlenen “Hemşirelikte Profesyonelleşme Sempozyumu”na katıldılar.

Ayrıca 26-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen "16.Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi"ne katılan öğrencilerimiz, 'Kuşaklararası Hemşirelik' ana teması ile gerçekleştirilen kongrede, Sağlık Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bilge BAL ÖZKAPTAN danışmanlığında bir sözlü ve bir poster bildiri sunumunu gerçekleştirdiler.

Bu bilimsel etkinlikler öğrencilerimizin, mesleki imaj algılarını olumlu yönde geliştirirken; profesyonelleşme yolunda da önemli adımlar atmalarını sağladı.