10. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri “Resim Sergisi” İle Başladı

Üniversitemiz 10. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimiz tarafından büyük bir ustalıkla yapılan resimler, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sinop Şehir Kulübü önünde açılan sergiye; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya TURAN, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aziz ERKAN, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Tuba KINAY GÖR, Yrd. Doç. Dr. Burcu Burçak ERDAL, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Namık SUCU ve Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Sedat İPAR, öğrencilerimiz ve Sinoplular katıldılar.

Sergiye büyük bir ilgiyle gezen Sinoplular, resimler hakkında öğrencilerimizden bilgiler aldılar.

Üniversitemiz 10. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Resim Sergisi, 3 - 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında Saat 16.00’dan sonra Sinop Şehir Kulübü önünde ziyaretçilerini bekliyor.