“Üdeba-yı Meşhur" Şiir Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

Üniversitemiz Tük Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “6. Üdeba-yı Meşhur’dan Seçme Şiirler” adlı şiir dinletisi, büyük beğeni topladı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen şiir dinletisinde usta şairlerin eserlerinden özenle seçilen şiirler öğrenciler tarafından başarıyla seslendirildi. Salonu dolduran konuklar ise şiirlerin okunmasıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Büyük beğeni toplayan dinletisine; Rektör Yardımcımız Serap USTAOĞLU TIRIL, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Sevim ŞERMET, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL, Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman UĞUR, Akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.