Şenliğimiz Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor

Sinopluların ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Üniversitemiz 8. Bahar Şenliği etkinlikleri,  bir birinden eğlenceli kültürel ve sportif aktivitelerle devam ediyor.

Uçurtmalar Sinop Semalarını Renklendirdi

8. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliğinde Sinop İskele Meydanı birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Şenliğe aileleri ile birlikte katılan çocuklara dağıtılan uçurtmalar, Sinop Semalarını renklendirdi. Şenlikte uçurtma uçurtmanın keyfini doyasıya yaşayan çocuklara, bir yandan da Üniversitemiz Kadın Uygulamaları ve Araştırma Merkezi tarafından özel olarak hazırlanan boyama kitabı hediye edildi.

Karizma Show İzleyenleri Büyüledi

Basketbolla eğlenceyi birleştiren Karizma Show Basketbol Gösteri Grubu, basketbol topuyla yaptıkları akrobatik hareketlerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Kurulan trambolin yardımıyla basketbol potasına uçarak smaç basan ekip, tehlikeli akrobatik hareketlerle de izleyenleri heyecanlandırdı. Karizma Show grubunun yaptığı gösteriyi denemek isteyen vatandaşlar ise izledikleri hareketleri yapmak isterken eğlenceli anlar yaşadılar.

Şiir Dinletisi Dinleyenlerden Tam Not Aldı

Karizma Show gösterisinin ardından Üniversitemiz öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi Sinopluları sevgide, barışta ve kardeşlikte birleştirdi. Sevilen şairlerin birbirinden güzel şiirlerini katılımcılar için seslendiren öğrencilerimiz, büyük bir beğeni topladı.

“Hak Dostum Hak” İsimli Tiyatro Oyunu, Tiyatro Severlerle Buluştu

Sevilen televizyon dizisi Seksenler’in oyuncularının rol aldığı “Hak Dostum Hak” isimli tiyatro oyunu, Sinoplu tiyatro severlerle buluştu. Türkiye'de yaşanan darbelerin Türk Tiyatrosu üzerindeki etkisi ve izleyicinin farklılaşan eğlence anlayışının, geleneksel bir üslupla anlatıldığı “Hak Dostum Hak” isimli oyunda Hacı Ali KONUK, Hakan BULUT, Eray Yasin IŞIK, Bahar SÜER ve Faruk SOFUOĞLU performansları ile tiyatro severlerden tam not aldı. Oyun sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Hak Dostum Hak” tiyatro ekibine çiçek taktim etti.

Açık Havada Film Keyfi

8. Bahar Şenliği etkinliğimizde son olarak açık havada gösterilen Sinema filmi ile unutulmaz bir akşam yaşayan Sinoplular ve öğrencilerimiz hep birlikte film izlediler.

8. Geleneksel Bahar Şenliği, 15 Mayıs Pazar günü düzenlenen bisiklet yarışı, stand-up gösterisi, ödül töreni ve film gösterimi ile sona erecek.

Basında Üniversitemiz