Öğrencimizden “Üniversiteler Arası Dağ Bisikleti Kupası”nda Önemli Başarı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Selim OKUR, Üniversiteler arası Bisiklet Yarışında Üniversitemizi ve Sinop’u temsil etti.

“2017 Nevruz Şenlikleri Üniversiteler Arası Dağ Bisikleti Eliminatör Kupası”, 20-21 Mart tarihleri arasında Yalova’da gerçekleştirildi. Yarışlarda ilimizi ve Üniversitemizi temsilen Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Selim OKUR mücadele etti. Selim OKUR yarışmada, ilk turu 2., ikinci turu 3. ve son turu 1. olarak tamamladı. Selim OKUR, elde ettiği bu dereceler ile Genel Klasmanda 5.olarak önemli bir başarıya imza attı.

Sinop’ta Bisiklet faaliyetlerinin artmasını ve gerekli kurum kuruluşların bisiklet sporcularına destek vermesini isteyen Selim OKUR; yarışmaya katılmasında desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Yönetimine ve hocalarına teşekkürlerini dile getirdi.