Üniversitemize Yeni Atanan ve Görevde Yükselen Personellerimiz

Dr. Özlem GÜNER Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Özge ÖNKAN Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Hayrettin ŞAHİN Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Mehmet Samet ERDEM Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Duygu ÇERİ Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Mustafa YILDIZ Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Fatma KOÇAK Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Handan ÖZÇELİK BOZKURT Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Mehmet Sedat İPAR Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Muhammed Akif KARAL Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Neslihan ÜNLÜOL ÜNAL Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Elif ARICI Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ömer Salih ASLAN Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.