Üniversitemiz Personel Memnuniyet Anketi (III) Sonuçları

Değerli Mesai Arkadaşlarım;

24.12.2018 tarihinde uygulanan Akademik ve İdari Personel Memnuniyet Anketi (III)’ ne katılımlarınız için teşekkür ediyor, yeni yılda sağlık ve başarılar diliyorum. Ankete katılan akademik personel sayısı 337 olup, Üniversitemiz toplam akademik personel sayısının % 67’sini oluşturmaktadır. Ankete katılan idari personel sayısı ise 400 olup, Üniversitemiz toplam idari personel sayısının  % 73’ünü oluşturmaktadır. Sonuçlar aşağıdaki tablolarda özetlenmiştir. Saygılarımla...

Prof. Dr. Nihat DALGIN

SİNOP ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİ (III) SONUÇLARI